23 oktober 2008

Wilde ideeën & nieuwe muziek (the Utrecht edition)

  • SOLO pakt uit: op z'n eigen site en MySpace is de prachtige nieuwe single 'Love Always Hopes' al te horen. En voordat een andere slimmerik het deed heeft Michiel solo.bandcamp.mu geclaimd. Daar staat werkelijk een schatkamer aan prachtige muziek! De pagina opent met 5 tracks van het komende album (kun je zelf horen dat 'Before We Part' SOLO's beste is) en eerder werk is ook in z'n geheel te beluisteren. SOLO heeft duidelijk begrepen hoe het werkt op internet: het niet meer verkrijgbare album van zijn alter ego J Perkin staat erbij (7 tracks gratis te downloaden), evenals een EP met 2 extra tracks en een akoestische live-CD die bij optredens werd verkocht. Alles is te beluisteren, op je blog of op je site te zetten en bij alle songs staat het artwork en de volledige songtekst (sterk!). Van de eerste 2 SOLO-albums Songs 'n' Sounds en Solopeople kun je ieder 3 tracks gratis downloaden, waaronder de prachtige singles van beide albums. Overtuigd? Dan klik je vanaf Bandcamp in 1 keer naar de Excelsior-shop.
    Het mooiste vind ik dat Michiel bij alle albums en veel songs een kort persoonlijk verhaaltje schreef over het schrijven, opnemen of het onderwerp. Dát wil ik lezen als fan! Zo weet ik nu dat SOLO hun beste shows altijd speelt in het Groningse Vera. Daarvan geven ze ook nog 'ns 8 opnamen gratis weg. Dit is héél goed gedaan, he-le-maal af! En dat het werkt zie je o.a. op z'n nieuwe Hyve: zes 8 pagina's enthousiaste 'Krabbels' van (potentiële) fans in slechts 3 dagen minder dan een week.
  • One moment by Solo

  • Voor je e-mail adres krijg je van Stuck In A Day de Findel-remix van Only Seven Left's 'Intentions Left Your Vacant Smile' (hier). Die Bart kan wel wat en remixte eerder o.a. The Girls, Jeremy's, Hit Me TV en Anderson. Only Seven Left staat zaterdag in de A'damse Bijenkorf weet je nog?  
  • Junior Gouden Kalf-winnaars 2008 hebben in onze prachtige stad een clip voor Niclas' 'Wall Street Shuffle' gemaakt.

  • Ook uit onze mooie stad: Steen. Niet ieders kopje thee. Hij brengt 'Muziek Voor Je Moeder' helemaal naar Antwerpen, maar als je daar eenmaal bent, hoef je niet te betalen (klik maar op feestjes).

1 opmerking:

Anoniem zei

En wat is ie mooi, Before We Part.

Laat die Steen trouwens maar in Antwerpen blijven. Domme 'kijk eens hoe stoer en stoned ik ben' rappers hebben we al in overschot.