12 februari 2011

De complete EHPO Jongerendag (deel vooral) #Doorbraak

Dankzij Ron exact 23 uur later alles op je gemak terugkijken en -lezen. Achtereenvolgens de beelden, met daaronder alle presentaties. Voor wie liever luistert in plaats van kijkt of de EHPO-dag mee wil nemen op z'n iPod: Tom nam de complete audio op (= download van ± 93 Mb). Lekker voor in de auto of onder het hardlopen. Geen tijd? 3VOOR12 vat de dag puntig samen.

Als je deze gratis informatie nuttig vindt en bijna 1.400 blogposts sinds augustus 2008 waardeert, zou ik het enorm op prijs stellen als je mijn boek bestelt. Heb je het gelezen? Vertel erover op Twitter, Facebook, Hyves, je site of blog!

ZO heb ik Doorbraak! bedacht, geschreven, laten vormgeven, illustraties verzameld, uitgegeven en eigenhandig naar de 3e druk gemarket. Erwin en Spreekbuis schreven er ieder een stukkie over, Frankwatching en Manager & Literatuur recenseerden. Onderaan deze blogpost het artikel dat de essentie van mijn boek het best te pakken heeft.Enorm veel dank aan iedereen die aanwezig was, input leverde, luisterde, klapte, zuchte, steunde, instemde, weerwoord kreeg en gaf of het heftig met mij of andere sprekers oneens was. Zonder jullie...Click to enlarge:Mooie 'beloning', die middag trending topic:

4 opmerkingen:

Martijn (Mailmen) zei

Te gek Niels.
Petje af voor het werk dat je hebt verzet. Helaas moest ik gisteren de hele dag mixen. Er zijn natuurlijk ook nog mensen die de muziek zelf moeten blijven produceren, terwijl de rest het over marketing heeft :-)
Ik zal de komende dagen eens alles bekijken, ben benieuwd!

Unknown zei

Dankjewel. Muziek maken, veel belangrijker (en leuker)!

Marco Raaphorst zei

top man! hoop dat je boek allejezus goed verkoopt.

Lykle zei

dat was leuk gisteren. Niels als mini-Seth Godin en heel veel leuke interactie met an vanuit de zaal. Goed feestje.

Tip voor de slideshare-perikelen: sla je preso op als pdf en upload m daarna naar Slideshare.