28 maart 2011

Doen!

Ik lijd aan #bloggersblock. Wie de afgelopen maand EHPO heeft gevolgd ziet gastblogs, een filmpje hier, een plaatje daar, maar weinig inhoudelijke posts van eigen hand. Zoals ik na zwaar tafelen graag een dutje doe, zorgden het verschijnen van mijn boek en het uitverkopen van de eerste druk voor een dip. Mijn struikelblok: what next?

Daar ga ik nog even over nadenken, praten met anderen, ideeën spuien, afschieten en een enkele oppakken. Maar eerst is het tijd om me aan m'n eigen nekvel uit m'n #bloggersblock te trekken. De remedie? Twee dingen:
  • De directe aanleiding is Seths blog van afgelopen weekend: 'If a well functioning adult puts in sufficient time and the effort, she'll succeed. [...] Not sure if you'll forgive me, but no, I'm not going to believe that only a few people are permitted to be gatekeepers or creators or generous leaders.' Wat mij betreft niks minder dan een aansporing om iets te gaan doen.
  • En dat laatste is precies wat veel mensen over mijn boek zeggen. Ik deelde het anderhalve week geleden al: het grootste compliment is als lezers vertellen dat mijn boek 'doe het!' ademt en inspireert om de handen uit de mouwen te steken.
Tijd om me aan mijn eigen credo te houden. Aan de slag!

2 opmerkingen:

Alexander zei

Do it! ;-)

Marinus zei

Ik heb afentoe een beetje binnenpretjes als je net als een artiest klinkt :-) What goes around, comes around :-P