1 juni 2012

Perfect Sportzomer 2012 (according to 18 people)

Muziek voor bij de Sportzomer 2012 én natuurlijk om nog eens extra aandacht te vestigen op de Jeugdsportfonds Sportzomer 2012 Scheurkalender-app. Want vandaag begint de sportzomer officieel op de app!

De app is er voor iedereen, voor iPhone én Android. Met de inhoud scheur je de hele sportzomer door, van 1 juni t/m 1 september. Kun je eindelijk meepraten bij het koffieapparaat over het EK of de Olympische Spelen (tenminste, daar gebruik ik 'em voor), of om nonchalant eens een sportweetje te droppen bij je vrienden tijdens een Tour-etappe of een potje Wimbledon ;-). De opbrengst is voor kids waarvan ouders niet te middelen hebben om hen te laten sporten. Het Jeugdsportfonds zorgt daarvoor. Te gek als je ze wil steunen!

Download de app HIER voor iPhone,
En HIER voor Android.
Op Spotify is HIER de uitgebreide lijst te vinden (47 tracks) van de Perfect.

Enjoy!
'Muziek en sport. Lastig eentweetje. 'Eye of the Tiger!', roepen de meeste mensen. Maar dan wordt zo'n Perfect al snel tongue-in-cheek. Gelukkig kregen we hulp van @gasolinebrother, @norbertpek, @auxmasterfader, @alexmaslow, Jerry Goossens, @stpauldj, Jim Abbring, Roel Jorna, Martin Verhorst, Ralph Edelstein, Mark Hommelberg, Patty Wolthof, Bob Tönissen, Joost Reijnders en Clemens Rikken. Kwam het toch nog goed. Veel kijk- en luisterplezier deze sportzomer!'

En 'Eye of the Tiger' staat er natuurlijk wel gewoon bij.

Geen opmerkingen: