1 april 2013

Kwartaalcijfers (17)

  1. Bram bekijkt de stats, site en platforms van zijn eigen band en vraagt zich af Is Facebook dood?
  2. Een terugkerende hit, deze blogpost wíl maar niet weggaan, met afstand de beste SEO-titel van EHPO: Waarom Deezer beter is dan Spotify, door Age Versluis. Deezer belooft al een tijdje met een update van deze post te komen. Deezer heeft ook een prominente plek op Perfects.nl.
  3. Yuri Landman vergelijkt het Amerikaanse popklimaat met het Nederlandse.
  4. Vijf nieuwe regels van de sociale muziekrevolutie, door Thomas van Songflow.
  5. Gelukkig, terug in de Top 10: Startpunt EHPO.
  6. Veel RT's op Simon Feenstra doet het zo, die denkt als een ondernemer.
  7. Nog een 'doet het zo': Staton, over zelf clips opnemen.
  8. Only Seven Left doet het zo, de pitch voor de Interactive Award. Vast te danken aan de #1-post van dit kwartaal of hun tripje naar Indonesië.
  9. Dirk schreef een vervolg/aanvulling op Yuri's vergelijking, ditmaal over het verschil in mentaliteit van Amerikaanse en Nederlandse muzikanten. Antillectual bekeek het op basis van eigen ervaringen vanuit bandperspectief.
  10. Wilde Ideeën #196.
Net buiten de boot: het stuk dat Yuri afgelopen week schreef over 'Pop' en waar het heen moet. Yuri doet het goed dit kwartaal!

Eerlijk is eerlijk: niks uit bovenstaande Top 10 schreef ik (helemaal) zelf. Beetje druk met Perfects.nl en BKS13 geweest... Daarom allereerst dank aan eenieder die bijdroeg en zijn mening hier deelde. Waardeer ik zeer en is 1 van de redenen van het bestaan van deze blog! Sharing = caring. Ik beter m'n leven en daarom komende week 2 nieuwe A&R-tegels, wél zelfbedacht en -geschreven.

Bovenstaande ziet er zo uit:
Vrolijk Pasen!