25 februari 2010

It was 20 years ago today (4)

Was ik bevangen door de hitte? Waren het de hormonen? Kon ik die glimmende hoes niet laten liggen? Wat bezielde me in godsnaam om dit in 1985 aan te schaffen?! Wilde ik iets goedmaken omdat ik niet had opgelet toen ze nog wél iets goeds produceerden? Raadsels, raadsels, raadsels...

Morgen een dikke goedmaker uit hetzelfde bouwjaar, genoemd in de titel. Kenners weten genoeg.

5 opmerkingen:

Unknown zei

Niks om je als veertienjarige voor te schamen, lijkt me. En maximaal Simple Minds-genot: eerst hun slechtere werk goed vinden en daarna hun veel betere werk ontdekken en ook goed vinden.

Etienne Stekelenburg zei

Al is voor deze 40 plusser 'Alive & Kicking' een volkomen baggernummer, 'Upon A Catwalk' blijft toch een graag gehoord nummertje. Raaaar maar waar.

'New Gold Dream' en 'Sparkle in the Rain' zijn toch mooie platen in mijn collectie. Daarna hadden ze zichzelf gewoon op moeten heffen.

Gr.R. zei

Ben ik niet met je eens. Dit is hun laatste goede plaat. Vanaf hier is het bergafwaarts gegaan. Dit is nog wel vol te houden...

Anoniem zei

SM zijn goed. Enkele platen (w.o. New Gold Dream) hier:

http://www.themoodindicator.com/search/label/Simple%20Minds

Unknown zei

Wat Martijn zegt. Jaren na de aanschaf van deze 12" zeer genoten van "New Gold Dream". Wat zeg ik, die is vorig jaar nog in z'n geheel mee op vakantie geweest!