20 juli 2012

Schatgraven in #Spotify (4) - Royal Headache

Het is vakantie, ook op EHPO. Daarom een serie korte muzikale blogposts om de zomer door te komen te vieren. Dagelijks, stipt om half 10, trek ik een oud, nieuw, bekend of onbekend maar niet minder goed album uit Spotify naar boven, vertel er kort iets over en wijs je tot slot op de beste nummers (al gaat het doorgaans om platen die wat mij betreft voor het grootste deel uit AAA-materiaal bestaan). Zo start je je dag fris en vrolijk, met goede muziek. Vandaag niet leuk? Morgen een nieuwe! De gehele serie klik je aan met tag schatgraven in Spotify.

Wat gaat er dit jaar mee in de auto op vakantie?
Wie? Royal Headache (Facebook)
Welke? Royal Headache
Wanneer? 2011
Wat? Laat ik er niet meer woorden aan vuil maken dan tipgever en verkoper Jan Kooi op een briefje in de LP-hoes zette: 'Geweldig debuut van Australische band! Fantastische Popsongs geworteld in de garagesound en een zanger met een bijna 'Soul'-stem!' Juistem.
Waarom? Omdat niets zo lekker doorramt en meeblèrt op de Deutsche Autobahn als een stel garageknallers van max. 2 minuten (zie ook: The Vaccines (ook uit 2011 overigens)).
Woogtepunten? Never Again, Surprise (die 'Ooh yeah!' op 0.09 sec.!), Girls, Two Kinds of Love, Back and Forth, Down The Lane. Louter hits!
Geniet HIER op Spotify. Enjoy, tot morgen!

Geen opmerkingen: