14 juni 2011

Knipseldienst (13) - Revu's Muzikale Pikorde Top 20

[Click to enlarge:]
EHPO staat 'randje Tipparade'. Wel sta ik deze week in het gratis NL Magazine, samen met Geert van The Black Atlantic en Boudewijn van hun onvolprezen label Beep! Beep! Back Up The Truck. Je kunt een exemplaar van Doorbraak! winnen:

4 opmerkingen:

Anne zei

Wat een slechte lijst zeg... Wat onderzoeken ze: wie krijgt het voor elkaar om zo'n groot mogelijke groep te laten betalen voor muziek, en wie wordt daar vervolgens zelf beter van? Vertel mij maar eens hoe Hanna Vink persoonlijk beter wordt van dwdd. Of hoe groot de groep is die wil betalen voor muziek van Excelsior. En krijgt Giel Beelen niet gewoon een uurloon? Ze hebben de onderzoeksvraag niet goed kunnen beantwoorden.

Job zei

Het is een appels met peren vergelijken en dat geeft verder ook niet, het is in eerste instantie vooral een aantrekkelijk tijdschriftartikel. Goed om discussie uit te lokken, zoals: Ferry Rose boom boven Kees de Koning, really??!

Anoniem zei

Inderdaad erg appels en peren, nog afgezien van slecht uitgezochte informatie. Maar goed, het is een aardige kop voor een artikel.
Waar staat die tipparade?

Bram zei

Ik weet niet of ik je nog wel zou vertrouwen als je in die lijst zou staan hoor, Niels!