21 juni 2011

Perfect Summer 2011, according to @NorbertPek

Norbert Pek verzorgt al voor het vierde jaar op rij de perfecte muzikale opening van de zomer. En die begint nu. Precies nu (ja, ook astronomisch gezien, het is immers 19:16u!). Of zoals Norbert het zelf zegt: 'Het kost negen maanden wachten maar dan heb je ook wat: een nieuwe zomer. Dit gaat traditioneel gepaard met een editie van Perfect Summer. Alles op Perfect Summer 2011 is afkomstig uit 2011 en de verzamelaar bevat stormachtige energie, lijzige zomerbriesjes en het gevoel dat alle ramen ter wereld wijd open moeten worden gegooid. De viering van het onbezorgde leven in zeventien liedjes dus. Dat het maar mag smaken.' - Norbert Pek

HIER de download,
HIER de Spotify link.

2 opmerkingen:

Caspar zei

Fijne speellijst. Natuurlijk ontbreken er altijd een paar nummers. In mijn geval zijn dat You Know What I Mean van Cults, wat misschien wel het beste popliedje van 2011 tot nu toe is, en verder Tennis - Marathon, en The Stars Came Out ONce The Lights Went Out van The Veils (of Don't Let the Same Bee Sting You Twice, Beatlesque!). Daarnaast hebben sommige nummmers van PJ Harvey's fantastische nieuwe plaat ook wel wat zomers (ik denk aan The Last LIving Rose).

Andre zei

Op een regenachtige dag halverwege juli deze fijne verzameling weer langs laten komen. En verdomd, halverwege het nummer van Miles Kane vergeet ik even dat ik een trui aan had moeten trekken vanmorgen.