26 maart 2013

Perfects.nl - The Day After (mét 6 nieuwe!)

OK. Dat was geweldig gisteren! Site live, site plat, extra server, site weer plat, server blussen, site up. Mensen blij, massaal abonneren op die te gekke Perfects. 3VOOR12 schreef een stuk, OOR pakte het op, Ernst-Jan blogde erover en we mochten afsluiten met een geweldig verhaal op NRC.nl:
'Wij zijn blij!', logisch. Hoe meer mensen ervan weten, hoe meer Perfects er worden ontdekt, des te groter het compliment voor de Perfect-makers. Dus, terug naar de muziek: extra aandacht voor deze 5... Nee, 6 Perfects:

1. Perfect SXSW 2013: HIER
Sytse Wils, Sander – Sandeman – Kerkhof, Joost van Bellen en Joey Ruchtie gingen dit jaar gewoon weer naar Austin voor SXSW. Teruggekomen zetten zij alle indrukken - je mag wel zeggen traditiegetrouw – om in een Perfect SXSW. Heet van de naald, actueel als nu, fresh sounds, new faces en acts die ineens laten zien dat ze geen eendagsvliegen zijn... En Iggy Pop.
2. Perfect Relax Mama: HIER
Roep nou niet gelijk Perfect MILF! Dat doen wij ook niet. Dit is muziek om mee te zingen en te dansen. Elsbeth Teeling, o.a. van het boek Relax Mama en power vrouw in her own right – stelde ‘m samen en wij zingen en dansen mee. En vooruit, bij die laatste track huilen we zelfs mee.
3. Perfect The Orb - Part One & Part Two
Wat krijg je van touroperator rich-ears in deze geweldige reis? “Lang uitgesponnen droom-ambient, frisse house, diepe dub en vooral veel, heel veel obscure samples”. Stap in, reis mee en laat alles achter (alles wat je nodig hebt, kríjg je onderweg). De 17e (!) Perfect van rich-ears!
4. Perfect Japanese Pop: HIER
Atze de Vrieze neemt je mee naar het land van de rijzende zon en frisse tunes. Een verrassing in élke hoek.
5. Perfect Alternative 2000 - now: HIER
Norbert-zelf maakte deze XL lijst. Alle echte 'classic' alternative klappers vanaf 2000 tot nu hoor je. Als ze niet in deze lijst staan, dan horen ze er niet in.
6. Perfect R&Ballads: HIER
René Noels is onze huisdealer als het gaat om soepele R&B. En alleen het allersoepelste spul hè? Dat je kunt smeren zonder te verwarmen. Zijn XL lijst houdt je de hele nacht in touw.

Geen opmerkingen: