26 augustus 2009

The Gasoline Brothers doen het zo (6)

Eerder dan vanmorgen aangekondigd (link stond al op Twitter - vandaar) is hier, bij monde van de makers, 'de ultieme wielersong':Het hele verhaal + persbericht lees je op het blog van The Gasoline Brothers. Te gek artwork:

Morgen de clip, met een gastrol op gitaar voor Koos Moerenhout zelf. Conceptueel he-le-maal rond en muzikaal dik in orde. Da's het belangrijkste. Klasse gedaan, gasten! Ik hoop dat de redactie van De Wereld Draait Door oplet (het nieuwe seizoen begint maandag - wat een timing!) en wie zien elkaar over een dikke maand bij de albumpresentatie in EKKO. Ik kijk er naar uit!

6 opmerkingen:

Bram de Wijs zei

ja lekker nummer, dat is mooi meegenomen! oh nee, het belangrijkste.

Ronald zei

Lekkere vlotte muziek. Ik vind de tekst in het begin wel wat rammelen. Woorden als opponents en adrenaline zouden niet in mij opkomen als ik met een hartslag van 150+ zit te dubben of ik moet jumpen. 'the other guys' en iets over die hartslag klinken natuurlijker.

Erik zei

lekker liedje..! op de een of andere manier doet het mij denken aan Popular van Nada Surf...

Leon (Gasoline Brothers) zei

Dank allen!

Haha Ronald, wij zaten inderdaad een beetje in over dat specifieke wielrentaaltje: hoe zeg je die dingen in het Engels? Via Twitter contact gezocht met Engelstalige fietsers en die hebben ons geholpen met het juiste 'jargon'. Dus dit moet 100% betrouwbaar zijn... :)

Unknown zei

Dit soort details over/via Twitter had ik dus ook willen lezen in je stukkie, Leon! Is echt geweldig én relevant. Gaat notabene 100% over de muziek (tekst in dit geval).

Ik zeg: deel #7 staat op stapel :-)

Ronald zei

Sorry dat ik doorzeur... Misschien klopt de tekst wel, maar ik vind 'm niet lekker lopen. Zit te denken aan Paradise by the Dashboard Light - maar dat is geen eerlijke vergelijking want buitencategorie.