7 oktober 2010

1 week, 1 villa, muziekproductie: interessant aanbod voor jouw band?

Een week lang werken aan je tracks, sound en ontwikkeling als band. Video-opname van een showcase op locatie. Audio-opnames door een producer/engineer-duo dat je ondersteunt. Heerlijk eten op een toplocatie, incl. overnachtingen.

Door het uitvallen van een act is er tijdens Band in A Barn van 16 t/m 22 oktober a.s. een plek vrijgekomen. Je kunt voor een veel lager bedrag mee: normaal kost deze week € 1.500, nu € 800 voor 4 personen/band.

Reacties van eerdere deelnemers:

Coen Speelman (A Liquid Landscape)
"We hebben in een unieke situatie op een unieke manier kunnen werken aan onze composities en spel. Je komt als band dichter bij elkaar in zulke situaties."

Jacob van de Water (Dr. Jacoby)
"Band in a Barn is een muziekfreak-utopia: volledig gefocust en onder ideale omstandigheden werk je een week lang samen met een groep gelijkgestemden om je eigen en elkaars werk naar een hoger plan te tillen. Band in a Barn geeft inzichten in communicatie en kennis over het proces dat noodzakelijk is voor een goede opname."

Ralph de Jong
"Het is een intense, in hitte gevoerde strijd tegen de tijd en vermoeidheid. Het vraagt alles van technici en muzikanten. Als je dit aankunt, kun je alles aan."

Stije Hallema (PIPS:lab/Steye)
"Band in a Barn was voor mij een reality check, om ver van huis in niet-ideale omstandigheden 'flow' te maken."

Op www.bandinabarn.com is meer info te vinden. Mail voor aanmeldingen w.kuper@dollypop.nl.

2 opmerkingen:

Alex zei

Wat een tof initiatief! Ik zoek met mn band al langer een plek om te schrijven, maar helaas kan ik mn tentamens niet afblazen. Ken je toevallig meer van dit soort initiatieven Niels?

Unknown zei

Niet direct. Weet wel van publishers die jaarlijks 1-2 zg. 'schrijverskampen' organiseren, met min of meer eenzelfde opzet. Maar die zijn niet vrij toegankelijk voor iedereen.