11 oktober 2010

Boek uit én klaar!

Er staan vaker lees- en boekentips op EHPO, bijvoorbeeld de 3-delige serie Sinterklaas, deze must-read en dit heerlijke boek dat mijn vorige zomervakantie nóg beter maakte. Gisteren las ik bovenstaand boek uit, vol ideeën en inzichten hoe je je werk en (eigen) bedrijf beter, slimmer, anders kunt inrichten. Ik herkende veel in een aantal originele en inspirerende gedachten en thema's [click to enlarge]:
Maak je geen zorgen: het is geen zelfhulpboek vol gebakken lucht, gemakzuchtige slogans en onzinnige Emile Ratelband-bullshit, maar bevat een paar prikkelende brainbites waar je even op kunt kauwen. En in tegenstelling tot Emile Ratelband hebben de schrijvers écht iets gepresteerd: een relatief klein, uiterst succesvol bedrijf opgericht, 37Signals, met een uitstekend blog. Het boek heb je in 2-3 treinreizen uit en is absoluut de moeite waard.

Over boeken gesproken: het mijne is af. Nou ja, de eerste versie van het manuscript. Dat laat ik nu nalezen door een aantal mensen waarna ik het opnieuw corrigeer. Nu kan het leuke werk beginnen: vormgeving, het regelen van distributie, verzinnen van creatieve marketing en promotie. Genoeg leuke plannen en mail me gerust als je belangstelling hebt om rond de verschijningsdatum (januari/februari 2011) aandacht te besteden aan het boek. Uiteraard doe ik hier gedetailleerd verslag van ideeën, successen en mislukkingen en deel zoveel mogelijk kennis en inzichten die het uitgeven van "Doorbraak! - Zero Budget Marketing op internet" oplevert.

3 opmerkingen:

Jacqueline zei

Gebeurt niet vaak dat ik een boek meteen koop nav een blogpost. Nu echter meteen!

Unknown zei

Tof! Hopelijk voel je diezelfde drang als mijn boek straks uitkomt :-)

Jacqueline zei

Hahah, dat hoop ik ook voor je ;-)