20 april 2011

Gratis tickets + #Doorbraak!

Op dinsdag 24 mei a.s. sluit ik het Superpromotor Event 2011 van Blauw Research in Utrecht af. Als spreker mag ik 3 kaarten weggeven (normaal: €250 p/stuk!). Je ontvangt tevens mijn boek.

Laat in de reacties achter met welke goede reden jij erbij wilt zijn en wat je concreet denkt te kunnen doen met de informatie die je die dag hoort, van mij maar zeker ook van andere sprekers. De 3 reaguurders met de beste en meest overtuigende argumenten winnen ieder een kaart.

10 opmerkingen:

Unknown zei

Het lijkt me super om het superpromotor event bij te wonen. En zou het helemaal mooi vinden als dat kan met een van deze drie kaarten. Als afstuderend student doe ik onderzoek naar de duurzaamheid van opleidingen en trainingen. Ik wil erg graag verkennen welke rol superpromotors daar in kunnen spelen. Wat ik meekrijg wil ik dus vooral vertalen naar meerwaarde bij opleidingen en trainingen ik welke vorm ook.

Om die reden zou ik het erg leuk vinden er bij te zijn!

Tom

Mars zei

Hoi Niels,

Mij lijkt het erg leuk om bij dit event aanwezig te zijn. Ik ben (als studente CW) zeer geïnteresseerd in marketing, reputatie management en social media. Al deze onderwerpen komen ook aan bod in mijn scriptie, maar ik ben vooral nieuwsgierig naar de praktische verhalen en ervaringen!!
Buiten dat ben ik een grote muziekliefhebber dus ook benieuwd naar je verhaal + boek over Kyteman's Hiphop Orkest.

Hopelijk kan ik met de kennis die ik tijdens deze dag opdoe meteen de praktijk gaan verbeteren in een nieuwe functie. Het lijkt me een leuke uitdaging om met beperkte middelen maar groot enthousiasme veranderingen teweeg te brengen!

Anoniem zei

Ontspanning op de kartbaan... nee hoor geintje haha! Lijkt mij erg interessant het boek en de workshop uiteraard ook. Altijd mijn droombaan geweest, achter de schermen/artiesten promoten. Ben er helaas even uit wegens ziekte dus dan kan weer iets op cv zetten...

Justin zei

Jezelf in een reactie enthousiast promoten voor een event over.. superpromotors, is natuurlijk wel een erg mooi bruggetje.

Naast het feit dat ik benieuwd ben naar het verhaal over Kyteman, vind ik ook de diversiteit van het event wel een groot pluspunt. Van bankieren naar ontspanning op de kartbaan, van kleding naar muziek.
En dan nog eindigen met een biertje terwijl je uitkijkt op het water. De zon op de bol. Dat zijn de dagen die je niet wil missen.

Daarom wil ik hem dus ook niet missen.

Unknown zei

Begin vorig jaar las ik het boek De Superpromoter van Rijn Vogelaar. Als ondernemer herkende ik het fenomeen dat bepaalde klanten steeds weer nieuwe klanten blijven aanbrengen. Maar ik stuurde daar nooit op. Nadat ik het boek had gelezen heb ik heel bewust in kaart gebracht via welke klanten wij aan nieuwe klanten komen. Dat leidde tot verrassende inzichten.

Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een nieuwe website en vorm ik ideeën over hoe wij onze klanten meer en beter kunnen betrekken bij het werk dat wij voor hen uitvoeren. Ik verwacht (en hoop!) dat mijn beroep (boekhouder/belastingadviseur) de komende jaren door de steeds verdergaande automatisering drastisch gaat veranderen.

Net als in de muziekwereld en de boekenindustrie zal deze verandering grote gevolgen hebben voor de huidige spelers. Als boekhouden straks vanzelf gaat, kun je daar je geld niet meer mee verdienen, maar er zijn natuurlijk legio mogelijkheden om met de kennis van dit vak ondernemers op andere vlakken bij te staan. Hoe!? Dat mogen onze klanten bepalen. Ik neem daarin graag een actieve rol aan. Ik stimuleer klanten om te stoppen met boekhouden (lees: digitaliseer en maak het proces makkelijker, waardoor wij meer tijd krijgen om klanten op slimmere en leukere wijze te ondersteunen).

Om deze aardverschuiving in goede banen te leiden, neem ik graag zoveel mogelijk kennis in me op. O.a. door boeken te lezen (zoals De Superpromoter en Doorbraak!) en lezingen e.d. bij te wonen. Ik zou het daarom erg leuk vinden om het Superpromoter event bij te wonen. De opgedane kennis wil ik graag delen met mijn klanten, zodat we er allemaal op vooruit gaan.

Doorbraak! heb ik weliswaar al, maar ik geef graag een exemplaar weg!

Ruben

Djoey zei

Zelf zou ik niet echt weten wat ik op of met dat evenement zou moeten doen. Wat mij wel leuk lijkt is jouw boek Doorbraak. Ik wil graag het boek lezen en jou verhaal horen.
Met vriendelijke groet,
Djoey
Atheneum 2

Unknown zei

Mooie reacties, mensen. Dank! Vrijdag hak ik knoop door.

@Djoey: volgens mij moet jij je digitale vinger opsteken voor een #kettingboek van #doorbraak. Dat doe je onder 1 van deze drie blogbosts, maar beter nog door op Twitter #doorbraak en/of #kettingboek in de gaten te houden en te roepen dat je er graag 1 ontvangt. Succes!

Mark en Natasja zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Mark van der Heijden zei

Na ruim 8 jaar in de journalistiek dacht ik in de advocatuur een nieuwe uitdaging te vinden. Dat werd een faliekante mislukking. Ik ben veel meer een mediaman dan ik van tevoren dacht.
Redactiewerk is echter niet meer aan mij besteedt, liever zoek ik het in de toekomst in de marketing. Deze dag zie ik als een van de vele stappen die ik in die richting wil zetten. Ik ben er dus graag bij.


Mark

Unknown zei

Dank voor de reacties! Tom, Mars & Ruben ontvangen een kaart. Mail me en ik zorg dat het geregeld wordt.

Dankjewel & fijn weekend allemaal!