11 april 2011

Nu: Zwitserse Week op EHPO!

Vorige week ontstond naar aanleiding van mijn ferme blogpost over MySpace discussie over de toon op deze blog. Martin wond zich daarover op, niet voor de eerste keer, en hij niet alleen. Advocaat Hans Bousie schreef daarna een uitgebreide reactie. Bewust onthield ik me van verder commentaar. De inhoud, uitwisseling van kennis en ideeën, is voor mij de kern van bloggen, niet een discussie over toon. Tegelijkertijd neem ik kritiek serieus en realiseer me terdege dat zeer uitgesproken blogposts en het schoolmeester-toontje weerstand en reactie oproepen. Vandaar dit experiment, de Zwitserse Week op EHPO: een week lang 100% neutraal bloggen, zonder duiding of de (al dan niet bewuste) intentie om lezers mijn standpunten op te dringen. Beslis zelf maar wat je met de informatie, links, ideeën en suggesties doet.

Volgende week rond deze tijd maak ik de balans op. Ik ben zeer benieuwd naar reacties van vaste bezoekers en lezers. 'ns Zien hoe dit bevalt...

5 opmerkingen:

Unknown zei

een week lang 100% neutraal? dan kom ik volgende week wel weer kijken.

Thomas zei

Ik ben benieuwd. Informatie kan ik overal vandaan halen, en ik denk dat ik hier kom voor duiding en selectie. De selectie blijft natuurlijk deze week maar de duiding (vanuit jouw standpunt) blijft even weg. We zullen zien of het dan nog net zo interessant blijft...

antonie zei

Geniaal dat dat percies in de week van Teeven's downloadverbod is... Hoe kón je het timen?

Unknown zei

Persoonlijk denk ik dat het nog wel 'ns een blessing in disguise zou kunnen blijken. Onderstreept de noodzaak van uitgesproken bloggen in dynamische tijden :-)

antonie zei

Ha! Gelukkig lijd je niet onder valse nederigheid ;-)
Je zou nog best eens gelijk kunnen hebben ook.

Al ga ik voor een objectievere duiding meestal richting 3v12. ehpo is toch vooral voor de 'missionaire' tak van het verhaal ;-)