17 december 2010

Wilde ideeën & nieuwe muziek (94)

  • Jahoor, ze flikken het weer: @OnlySevenLeft viert vanavond kerst in een uitverkochte Vorstin. 600 Kaarten eigenhandig verkocht, met een beetje hulp van Friendly Fire. Respect! Ik ben erbij:
6 opmerkingen:

Joost zei

Of het zo bedoeld is of niet, ik zit nu wel naar een 'Perfect' Radiohead te luisteren. Met de 10 seconden 'overvloeitijd'.

Unknown zei

En, werkt het?

Cedric zei

Ook benieuwd naar!

En over pledgemusic: singer/songwriter uit London Emmy The Great heeft daar haar nieuwe album mee gemaakt. Het is nog niet uit, maar wel af, en ik heb als 'believer' het proces geboeid gevolgd.

Ook mooi dat I Am Oak de enige NL-release is in de 21-lijst van KindaMuzik.

Fijne Kerst!

Joost zei

Ik ben niet zo'n complot denker, maar het is in ieder geval wel een mooie compilatie. Het lijkt alsof er wel een idee achter zit. Er zitten mooie overgangen bij. En ik vind dat de 2 platen qua sound beter bij elkaar passen dan ik van te voren had gedacht. Ik heb een spotifylijstje gemaakt (zonder de 10 seconden overvloeitijd):
http://open.spotify.com/user/czost/playlist/1N48GeWVmk2JX3eyGA35mp

joost zei

Nadeel is wel dat In Rainbows niet op Spotify staat, dus die moet je zelf op je harde schijf zetten.

Niek zei

Tof, ik heb het uitgeprobeerd van Radiohead met 10 seconden cross over en het lijkt inderdaad verdacht goed over te lopen, tempo's en akkoorden vloeien soms probleemloos over. Kan gewoon geen toeval zijn. Zeker niet gezien de marketing die Radiohead had in aanvang van het releasen van het album In Rainbows.