8 juni 2010

Perfect Aphex Twin (door @DJ_RichEars, met voorwoord van @erwblo)

"File under #Easy & seriously #Uneasy listening…", aldus DJ RichEars over zijn nieuwe uitstoot in de Perfect-serie, waarbij hij electronica-vernieuwers bij de lurven pakt en door elkaar schudt. Nadat eerder Coldcut, Flying Lotus, Irresistible Force en Four Tet aan de beurt kwamen, is nu het werk van Aphex Twin doorgelicht.

HIERRR. Enjoy! Onder het artwork een introductie door Erwin Blom."Underground en invloedrijk tegelijk, Richard D James is een vernieuwer die de afgelopen 20 (!) jaren indruk maakte. RichEars laat horen waarom. File under #Easy & seriously #Uneasy listening is de spijker op zijn kop. Van toegankelijke thema's tot volstrekt gestoorde beats. Van laid back ritmes tot intens raggende bassen. Van rustige synthpartijen tot lofi digitale tracks waarbij je de ene 1 van de andere 0 kunt onderscheiden. RichEars maakt een sterke en mooi gecomponeerde persoonlijke selectie waarbij de som meer is dan de delen en waarbij het brede talent van Richard D James optimaal tot zijn recht komt. Hard en zacht, toegankelijk en onnavolgbaar, bekend en volstrekt innovatief" - Erwin Blom

2 opmerkingen:

hoeker zei

Aphex twins was er vanaf het begin!
en zal voor mij er altijd blijven!
hail,. ofzo

Diederik zei

Ik heb sterk mijn twijfels bij track 14, de Q-Chastic track. De Q-Chastic EP is nooit officieel uitgekomen, er circuleerden aleen wat fakes op soulseek.
Zie ook het wikipedia-artikel hierover:
http://en.wikipedia.org/wiki/Q-Chastic_EP