20 december 2011

Perfect Vierde Kerstdag (thank God for great music)

Het leven is te kort voor slechte wijn. Tuurlijk. Maar ook (en vooral): de kerst duurt te lang voor ondermaatse muziek. Dus bij deze óns muzikale kerstkado voor jou en de jouwen. De abies fraseri onder de compilaties. En traditiegetrouw is ook de kerst-Perfect van 2011 keurigaanelkaargemixt. We aim to please!

Wij wensen je een fijne kerst. Met een hoop lange, pijnlijke stiltes tijdens het diner met de familie. Dan hoor je de muziek beter.

Perfect Vierde Kerstdag download je HIER, HIER vind je de Spotify link.

En hier de downloads voor Perfect Eerste Kerstdag (+ Spotify), Perfect Tweede Kerstdag (+ Spotify) en Perfect Derde Kerstdag (+ Spotify). Deel ze vooral. Met liefde. Iedereen verdient zo'n godsgeschenk.

Enjoy!The Whole Enchilada: mocht je in één keer helemaal klaar willen zijn: HIER het hele Kerstpakket (Perfect Kerstdag 1 t/m 4 dus). Via deze link kom je bij alle Spotified Perfects uit, met bovenaan niet alleen deze vier, maar ook Perfect Kerstkippenvel van St. Paul en Perfect Black Christmas van Guuzbourg.

Het artwork is van een Russisch kunstenaarsduo: Leonid Tishkov & Boris Bendikov. 'Private Moon' heet het project waar de foto's onderdeel van zijn. De drie eerdere edities + tracklisting (download + spotify links hierboven):

Geen opmerkingen: