5 december 2011

Sinterklaas deelt uit!

Vorige maand schreven Timo en ik, met waardevolle bijdragen van Erwin Blom, Erik Rigters en Jelte Nieuwenhuis een 4-delige serie blogposts over de geschiedenis, overeenkomsten en verschillen tussen de muziekindustrie en de boekenwereld. Omdat deze serie goed werd ontvangen, en niet bepaald de kortste was, heeft Erwin er namens Fast Moving Targets een digitaal boek van gemaakt.

In zijn eigen woorden:
'Iedere maand is er een ePub van Fast Moving Targets. Die is eigenlijk voor de Pro Supporters en Co Founders, maar voor we dat beleid inderdaad uitvoeren, willen we ook de rest de kans geven daar kennis van te nemen. Wie weet overweegt er dan iemand een upgrade ;-). Normaal is de ePub een verzameling hoogtepunten van de maand, Fast Moving Targets als magazine, maar dit keer is het een speciale editie over één thema. Niels Aalberts en Timo Boezeman trokken de kar, ondergetekende, Erik Rigter en Jelte Nieuwenhuis hielpen een handje mee met een mooi overzicht van de ontwikkelingen in de muziekindustrie en de boekenwereld. Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen?'
En wat is toepasselijker dan deze gratis weg te geven met Sinterklaas? Download de pdf of ePub, of lees hier de hele serie op deze blog [onderaan beginnen]. Veel leesplezier!