9 januari 2010

Knipseldienst (5)

M'n broertje en z'n knipschaar weer in de weer. Ditmaal een relevant artikel in aanloop naar de key-note speech van Steve Knopper, komende vrijdag op Noorderslag:

Deze week staat EHPO sowieso in het teken van Eurosonic/Noorderslag. Verwacht: Perfect Noorderslag + alle panels en seminars doorgelicht.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Het valt me zo op dat er in krantenstukjes altijd een negatieve quote over "illegaal downloaden" staat. Word dit nu echt gezegd door de geïnterviewden of word dit ertussen gevrot door de redactie om zich in te dekken?

Unknown zei

In dit geval denk ik niet per se dat het citaat van Knopper komt; die denkt daar genuanceerder over als je zijn boek leest (aanrader!). Maar de platenmaatschappijen en BUMA zijn er in de loop der jaren uitstekend in geslaagd van 'illegaal downloaden' een staande uitdrukking te maken, waarbij de 2 begrippen vrijwel niet meer los van elkaar gehaald (kunnen) worden. De werkelijkheid is gelukkig anders :-)

Unknown zei

Ja hij staat op de lijst, eerst een aantal andere boeken over dit onderwerp lezen. Gelukkig werk ik in de openbare bibliotheek, gratis toegang tot de boeken, ik was anders kapitalen kwijt aan dit soort literatuur. :)