29 april 2010

Wilde ideeën & nieuwe muziek (62)

Een dag eerder dan normaal, want morgen sta ik voor of achter een kleedje:
  • Doe Only Seven Left een plezier en stem linksonder op Coen. Kleine moeite, groot plezier.
  • En doe mij en vele anderen een plezier en bestel dat shirt. Of beter nog: volg het goedbedoelde advies op. Norbert schreef er afgelopen week een sterk stuk over in NRC Next. Zelf stond ik o.a. bij Midlake en Mumford & Sons, alwaar het publiek beide voorprogramma's en soms ook de hoofdact overstemde. Kappen!
  • Nieuwe muziek van Minco Eggersman. Hij sloot zich op in een kerk, kwam eruit met prachtmuziek en beloont kopers met een CD in lederen (!) verpakking + 5 filmpjes:

  • Ook een nieuwe Interpol-track en het eerste hoorbare resultaat van Metro Mortale, die onlangs hier vertelden hoe ze onderstaande track thuis opnamen. Het moet gezegd, het is te gek geworden! Wel even download-optie aanzetten, mannen:

Vrolijke Koninginnedag! Vanmiddag rond 14u nog twee (2!) Perfects.

6 opmerkingen:

Piet van den boer zei

Op zich een goede mix van DJ Premier, alleen wel jammer van de radio fragmenten er doorheen. DJ TLM heeft ook een mix gemaakt, wat korter (28min) maar zonder onderbreking: http://www.fab5ive.nl/dj-tlm-gang-starr-special-guru-r-i-p/

Unknown zei

Nu wil ik een Perfect Trevor Horn van Gijsbert!

Unknown zei

Ik heb het 'em direct gevraagd, Sander.

Unknown zei

Mooie lijst weer, Niels.

En kreeg net nog deze door van Myownmusicondustry.nl (via Twitter):
http://www.boingboing.net/2010/04/28/music-industry-spoke.html

Bedenkelijke methode van de muziekindustrie zou ik zeggen.

Unknown zei

Idiote vergelijking. Echt krankzinnig. Zo gek zijn ze daar inmiddels.

Unknown zei

Mensen hebben echt met ongeloof op dat nieuws gereageerd, ik vind een van de reacties wel goed: "this must be an action of "The Yes Men""

http://nl.wikipedia.org/wiki/The_Yes_Men

Je vraagt je soms af, al die organisaties.. hebben die soms de geheime agenda om het draagvlak van auteursrecht te verminderen? Hun uitspraken zijn ondertussen dermate zot dat ik het idee heb van wel.