25 januari 2011

Perfect Plaid, according to @PaulSwagerman

Plaid? Plaid? Wiki, HELP! 'Plaid is de benaming voor een elektronicaduo uit Engeland, gevormd door Andy Turner en Ed Handley. Zij zijn vroeger leden geweest van The Black Dog en hebben vele andere namen gebruikt zoals Balil en Atypic. Ze hebben samengewerkt met Mara Carlyle, Nicolette, Björk en muziek uitgegeven op de labels Clear, Warner, Black Dog Productions en Warp Records.' Ooooh. Maar misschien kan samensteller Paul Swagerman er interessanter over vertellen. Onder de tracklisting doet hij zijn zegje.

HIERRR de download. Helaas zijn er slechts 2 Plaid-nummers te vinden op Spotify, en die zijn allebei niet door Pauls selectieprocedure gekomen.

Enjoy!
'Muziek voor de toekomst! Geïnspireerd door UFO's, Griekse numerologie en andere science fiction. Soms donker en diep, soms lekker goofy vrolijk mét... (hoe heet zo'n blikken Surinaamse holle trommel?). Plaid, Welsh voor 'party', is het voormalige The Black Dog. Bekend van hun remixwerk voor o.a. Goldfrapp, Björk en Red Snapper. Nu vooral bezig met filmmuziekprojecten' - Paul Swagerman

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hey plaid! Daar ben ik mee in contact gekomen door de clip van itsu:

http://www.youtube.com/watch?v=VDDnuZAL9ps

officeofpaulswagerman zei

Ha! super :) bedankt voor de tekst!!