18 oktober 2008

CD-presentatie Only Seven Left

6 opmerkingen:

Anoniem zei

pianorock = keane?

Unknown zei

Bijvoorbeeld. Air Traffic noemen ze ook als referentie. Persoonlijk vind ik het de boel wel mooi samenvatten in 1 lekker bekkende term. Zie ook de hokjes-discussie op dit blog.

Anoniem zei

In de Bijenkorf? Dat moet wel een enorme postmoderne alles-is-precies-het-tegenovergestelde-van-wat-je-ziet-rocknroll move wezen. Of misschien ook niet. Ik ga mijn nieuwe EP presenteren in de HEMA. Nu ik dit typ, lijkt me dat serieus een goeie optie. Je hebt Bijenkorf-muziek en ik maak dus HEMA-muziek. Dries Roelvink heeft het trouwens ook goed bekeken met z'n VanDerValk-toernee. Is dat nou "branching-out" of "opting-in"?

Unknown zei

Ik hoor wat je zegt, maar vind de toevoeging 'opening nieuwe chill-out' wel een belangrijke: daar loopt waarschijnlijk het juiste publiek voor OSL. Jongens komen zelf uit Hilversum e.o. dus volgens mij zijn de papa's & mama's van hun fans vaste Bijenkorf-bezoekers ;-)

En de HEMA lijkt me een uitstekend Hollands kwaliteitsmerk om je mee te associëren!

Anoniem zei

Dit is niet de eerste band die in de Bijenkorf speelt. Ik kan me nog goed herinneren dat ik al winkelend Moke tegen het lijft liep al spelend in de Bijenkorf....

Unknown zei

Ook uitstekende match, me dunkt: hun outfits hangen 2 afdelingen verderop. Veelzeggend citaat ook: "We zagen er natuurlijk al slick uit".