16 december 2008

Perfect Eerste & Tweede Kerstdag

Onder het motto 'Ears are like turkeys, they need filling' maakte ik samen met Wilbert L. uit het Utrechtse stadje U. maar liefst 2 Kerstcompilaties. En ook al is juist met Kerst alles en iedereen gelijk, verschil moet er wezen (wezen, ook al zo Kerst!): Perfect Eerste Kerstdag is hymnisch, terwijl Perfect Tweede Kerstdag meer poppy is. Wat ze dan weer wel gelijk hebben is dat ze allebei een gezegende Kerst garanderen. HIERRR staat Eerste Kerstdag, HIERRR Tweede. Beiden aan elkaar gemixt als 1 lange track zodat je niet hoeft weg te lopen van de Kerst-dis. Laat ook even weten welke favoriet is (rechtsboven op de pagina). Zalig Kerstfeest! (P.S. Kyteman's debuut-EP haal je dan weer HIERRR).

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie compilatie! Vooral het nummer van Blur ft. Francoise Hardy, enig idee of dit nummer ooit op een release is gekomen..? Dacht toch echt dat ik vrijwel alles had van Blur..

Robert

Unknown zei

Het is een speciaal voor de Franse markt opnieuw opgenomen duet en het staat o.a. op een paar compilaties en de B-kant van een single. Vraag me even niet welke. Heb nog wel een paar van dat soort obscure Blur-dingetjes. De mooiste: een Japanse editie van 'Park Life' die blaft (serieus!) en waarbij de honden op de cover lichtjes in de ogen hebben. Erg grappig.