26 juni 2013

Bedankt!

Dat was me het weekendje wel. Prachtig! En wat een fijne reacties.

Samen met een boel andere mensen deed ik onze eigen online coverage van Best Kept Secret, op onze site, Facebook, Instagram, YouTube, Tumblr, Spotify en twee twitter-accounts: @BKSfestival en vanaf en rond het festival via @BKSlive. Ik wil die marketing- en communicatiemensen graag met naam en toenaam bedanken:

Jochem. Met afstand de beste online marketeer die ik ken. En hij werkt lekker bij ons en niet bij jullie. Wat een Ace.

Robert. Wat een ontwerpKONING, met een ongelofelijke drive, visie én toegepaste ADHD. Zonder hem...

Age, voor het continu bijspringen.

Hinne, Steve, Marjolijn en Patricia voor het op weergaloze wijze vullen van @BKSlive met foto's, comments, aankondigingen, Vine's en vooral enthousiasme afgelopen weekend. Helemaal in lijn met het festival.

Lisa en Rick, voor het bemannen van de persbalie en al het heen en weer rennen. Volgende keer een boek mee!

Nick, Karlijn, Juri, Anton en Lisa voor het vastleggen van al die bijzondere momenten op en naast het podium.

Natuurlijk iedereen bij en om Friendly Fire die hier keihard aan heeft gewerkt. Heel gaaf om daar onderdeel van uit te maken.

Robin en Bram, die met hun camera resp. muisknop in de hand een heel weekend hebben doorgehaald om iedere ochtend 3 onwaarschijnlijk mooie aftermovies te kunnen presenteren aan bezoekers en thuisblijvers. Eerder brachten ze het eten & de makers al zo fraai in beeld. Kijk die aftermovies, want hier zijn we met z'n allen ontzettend trots op en blij mee:Tot slot wil ik jou bedanken. Volgende maand bestaat EHPO op de kop af 5 jaar. In die tijd heb ik gezegd wat ik wilde zeggen, geprobeerd vooral jonge en startende muzikanten met concrete tips, links en door het delen van mijn ervaringen verder te helpen.

Ondertussen is er voor muzikanten en de complete muziekindustrie veel veranderend, verbeterd. Waar ik 5 jaar geleden over droomde en wat ik meende te herkennen is nu werkelijkheid: als beginnende muzikant kun je dankzij internet heel veel zelf, professioneel, razendsnel en betaalbaar. En met veel doorzettingsvermogen en visie ook met (veel) succes. Mijn blog en ervaringen zetten anderen aan hun ervaringen hier ook te delen en dat maakte de inhoud nog vele malen waardevoller, leuker en beter. Daarvoor wil ik jullie bedanken.

Ik heb het gevoel dat er een nieuwe tijd is aangebroken. Wat ik met EHPO probeerde te doen is klaar. Bloggen ga ik vast wel weer doen, op een ander moment, op een andere manier, over andere onderwerpen. Muziek, marketing, internet en sociale media zullen altijd voorbij komen, maar de glasheldere insteek die EHPO heeft en al 5 jaar bovenaan deze pagina prijkt, laat ik los. Eerst met vakantie en in het najaar ergens anders opnieuw beginnen. Of niet. Ik zie wel.

Over een tijdje zet ik bit.ly/Startpunt met links naar alle relevante posts bovenaan deze pagina en bevries EHPO. Vanuit het Startpunt kun je het meeste en belangrijkste altijd terugvinden. De Facebookpagina kill ik op termijn, Twitteren blijf ik m'n leven lang doen en naar muziek luisteren doe je op Perfects.nl. Nalezen kan ook op Keepstream, Storify, Slideshare en op het strand met mijn boek in de hand. Doe er je voordeel mee.

EHPO is dood, lang leve EHPO!

Nagekomen berichten: lieve woorden van Tom, Erwin, Wilbert en Mark, interviews/terugblikken met Bram (Niels Aalberts doet het zo (1), ook over het 'geheim' achter Best Kept Secret) en Marco (podcast, uitgebreid en diepgaand):

36 opmerkingen:

jorg zei

Merci, Niels. Respect!

Sjoerd Goderie zei

Dapper en logisch.

Van Hooft zei

U was geweldig. Dank!

Marco Raaphorst zei

Heb veel respect voor je werk elan en eigen visie. 5 jaar is een lange tijd. Kun je trots op zijn!

Ik groet u vanuit Den Haag! Zoals je weet: beatstad numero uno :)

gijsbregt zei

Een groot gemis. En het werk is nooit klaar. Doet niets af aan jouw keuze uiteraard.

Abraxas zei

Dank Niels, je was mijn vaste prik op maandag naar aanleiding van de nieuwsbrief. Altijd met plezier gelezen en dingen van geleerd. We zien elkaar ergens vast wel weer.
Succes met al het nieuws.

Gr Bas A

Bert de Boer zei

Ok Niels , natuurlijk mag je stoppen. Omdat wij allemaal weten dat het volgende van je waarschijnlijk nog beter is. We zien er naar uit. Bedankt!

Unknown zei

Niels,

Jij begon met bloggen op het moment dat wij met Lopend Vuur al even bezig waren. Je was een aanvulling in het veld, en uiteindelijk had jij de langere adem. Wat ik zelf voor ogen had destijds, is door jou nog veel beter ingevuld dan ik had kunnen dromen.

Volgens mij staat er nog veel meer te gebeuren, maar heb je hier voor iedere muzikant zoveel klaargelegd, dat ze er zich wel even mee zouden moeten kunnen redden :-)

Grazie Mille

paull zei

Wow, wat een mededeling! Van de vijf jaar las ik je blog toch zeker viereneenhalf jaar zeer geregeld. Ik weet nu al: je gaat worden gemist. Dank voor alle fraaie tips en links.

Joost zei

Niels!
Dank en succes!

Cedric zei

Proost!

Rogier zei

Bedankt en succes!

dapperebas zei

5 jaar? die zijn voorbij gevlogen. Bedankt!
Gelukkig blijf je twitteren en hoe ik je daar niet uit mn tijdlijn te mieteren. :)

Jasper van Vugt zei

Heel jammer dat je stopt Niels, maar wat een waardevol en mooi blog heb je gemaakt, 5 jaar lang elke dag weer. Groot respect. Dank je wel!

Sylvia Wink zei

Niels! Wat jammer dat je gaat stoppen met dit blog. Maar de toekomst zal veel moois brengen. Ik wil je nog speciaal laten weten dat de saamhorigheid rond het maken van Doorbraak er één was die ik niet snel zal vergeten. Mooie tijd!

Rene Sebastian zei

Bijzonder jammer dat je gaat stoppen met bloggen Niels! Net nu ik nog een keer gebruik zou willen maken van je kanaal ;-) *Ubergedreven bassist zoek band/muzikanten*

Dank voor alle info die jij met vele "gast" bloggers hebt gedeeld de afgelopen 5 jaar. Misschien wel geen toeval dat ik eergisteren weer in Doorbraak ben begonnen met lezen? Hopelijk kunnen we hoe dan ook, ook in de toekomst nog genoeg mee krijgen van alle ervaringen die je beleefd in muziekland.

Thanks in ieder geval!

Rene

Ruud Houweling zei

Hee Niels,

Duidelijk en goed verhaal. Dank je wel voor het scheppen van dit fijne en neutrale platform. Ik denk dat je er belangrijk mee bent geweest voor veel muzikanten in een pioniersperiode. Succes met wat nu weer komt. Spannend!

Ruud

LeMarinus zei

Wauw, dat is nog eens een instituut dat verdwijnt. En dat is helemaal je verdienste! EHPO is voor mij (en ongetwijfeld voor bakken met muzikanten) meer dan een superinteressante leerschool geweest. Heb er veel kennis opgedaan en minstens zoveel inspiratie gekregen. Ontzettend bedankt!

Geert Veneklaas zei

Bedankt Niels!

Marinus zei

End of an era...

stw zei

Thanks Niels! Heb volgens mij alles gelezen hier :) Nuttig én leuk

Unknown zei

Dank voor al jullie vrindelijke reacties, lieve mensen!

Unknown zei

Dank voor al jullie vrindelijke reacties, lieve mensen!

reinko zei

Respect, Niels. Ik weet zeker dat je blog veel muzikanten verder heeft geholpen en dat je DIY attitude zal blijven inspireren. Benieuwd welke afslag je gaat nemen. Groet!

Unknown zei

Jaren van genoten, veel dank!

obat pelangsing yang aman zei

hello,, i'm just visit,, have a nice day :D

obat tradisional kanker prostat zei

hello,, i'm just visit,, have a nice day :D

Christa zei

Allemaal enthousiaste berichten! Dat zegt al genoeg toch!

Maria pascale Peeters zei

Betrouwbare eindejaarsaanbieding.

Je bent een man, vrouw, jong, oud of wil een dame financiële instelling Creditfiance biedt je een grote promotie van financiële hulp aan alle individuen van de wereld die hun projecten voor dit einde van het jaar moeten realiseren of gevierd met hun families.
Neem snel contact met ons op zodat we kunnen profiteren van deze geweldige financiële promotie.

E-mail: info@creditfinance-bank.com
Rolandgadner@outlook.de
WhatsApp-nummer: +33784505888
Website: https://creditfinance-bank.com

Peptide Synthesis zei

Thanks for providing such a great Information, you can see
Custom Peptide Synthesis
Peptide Synthesis

KUTTYMA zei

nice information....

winter internship for engineering students
internship for mca students
inplant training for eee students
inplant training for eee students
java training in chennai
internships for eee students in hyderabad
ece internship
internship certificate for mechanical engineering students
internship in nagpur for computer engineering students
kaashiv infotech internship
internship for aeronautical engineering students in india 2019

Pradeep Appslure zei

Mobile app development company in gurgaon

Nino Nurmadi , S.Kom zei

Al Qur'anCara Wudhu Nabi Muhammad Saw Keutamaan Doa Nino Nurmadi, S.Kom Nino Nurmadi, S.Kom Nino Nurmadi, S.Kom Nino Nurmadi, S.Kom Nino Nurmadi, S.Kom Nino Nurmadi, S.Kom Nino Nurmadi, S.Kom

Nisha Sharma zei

Mobile app development company in mumbai

Monnika Jacob zei

I loved this festival and enjoyed whole musical night. Learning new writing skills would help you in Dissertation Work.

whatsapp plus themes zei

123movies Given article is very helpful and very useful for my admin, and pardon me permission to share articles here hopefully helped :