26 mei 2013

Knipseldienst (30): 'Kapot gemaakt' door downloaden

Welke (onderzoeks-)journalist zoekt als eerste tot op de bodem uit en schrijft dat boek waar een groot deel van de Nederlandse entertainmentindustrie de afgelopen 15 jaar nu wérkelijk de boot miste? Niemand die hieronder de vraag aan Breukhoven stelt of hij zijn bedrijf sinds de eeuwwisseling wel zo slim leidde, de juiste beslissingen nam en waarom de twee Daniels nog geen seconde geklaagd hebben over 'illegaal' downloaden:
Ik wacht ook al jaren op dat vuistdikke boek over de dramatische neergang van The Entertainment Group, tot op de bodem, de laatste minuut en ieder detail uitgezocht, met álle hoofdrolspelers en slachtoffers. Werkloze journalisten, dít is je kans om een nieuwe De Prooi te schrijven. Laat 'em niet liggen, je ziet wat het auteur Jeroen Smit bracht. Kun je gelijk stoppen met jammeren over 'niemand leest meer papier'.

Knipsel via Jørnzit nu op de fiets.

3 opmerkingen:

jarl zei

Het faillissementverslag van TEG is gewoon te downloaden via de site van de curator. Misschien niet heel spannend opgeschreven, maar smeuïg is het wel. Bovendien treffend voorbeeld van hoe het niet moet.

koningwoning zei

En ik maar denken dat het downloaden onder andere er door kwam dat je bij de FRS nooit meet gewone koptelefoons op kon luisteren maar met 2 van die single luisterdingen.... en natuurlijk dat je werd weggekeken door de bedienden (die ook niet wilden dat je naar meer dan 2 CD's luisterden)

Nee.. ik zou het vooral ook bij de anderen neerleggen....

Mitchell Jhonson zei

Thanks for sharing useful information with us. It is really helpful to me. I always prefer to read quality content and this thing I found in your post.Now it's time to avail Luxury Limo Servcies in Los Angles for more information.