7 april 2009

Kensington dakloos

Kensington zoekt onderdak. Via hun Hyves kreeg ik onderstaand bericht:

Wij schrijven op het moment ons debuutalbum, thuis en in het oefenhok. Gaat allemaal lekker, idee na idee en demo na demo vinden hun weg naar onze harde schijf. Om alle punten op de muzikale i te zetten sluiten wij onszelf van 15 t/m 22 mei een week op. Maar waar? 

That's where you come in!

Weet jij een tof en betaalbaar huisje, enigszins vrijstaand en redelijk geïsoleerd? Ken je mensen met iets wat daar op lijkt? Of voldoet jouw huis aan de eisen én ben je zelf extreem gastvrij en heb je graag een band over de vloer? Laat het ons weten! De gouden tip wordt beloond met een Kensington-verrassingspakket en gastenlijst-plekken voor een show naar keuze. Alvast bedankt!

Cheers,
Casper, Niles, Eloi en Jan


Misschien moeten de heren Kensington naar Vlieland? Huisjes en tenten zat op Stortemelk, inclusief een prachtig podium om op te treden. Reden voor een paar enthousiastellingen om gisteren aan de bewoners van het eiland hun ideeën voor een leuk nieuw festival te presenteren. En die plannen vielen goed:

Ik ben erbij, mét vrouw en kinderen. Heb de Zilvermeeuw op terrein Paars zojuist gereserveerd. Voorverkoop voor het festival start 2 mei a.s.

4 opmerkingen:

Casper zei

Hahaha, Vlieland, goede tip! Wie weet, we hebben nog warme gevoelens bij Terschelling; de Second Moon Studios van Hessel waar we onze eerste EP opnamen..

Cheers,
Casper | Kensington

Ard Boer zei

Leuk dat je komt! Doen we samen een biertje in De Bolder!

EHPO zei

Volgens mij zijn wij 100% doelgroep, Ard, dus zeker van de partij. Bevestiging van de Zilvermeeuw op Stortemelk valt over 2 dagen in de bus en ik geloof dat de wederhelft vandaag al op het schoolplein heeft geronseld :-)

Maurits zei

Hoi! Ja Into The Great Wide Open wordt echt heel mooi. En met weer als vandaag begint het echt te kriebelen!

http://www.intothegreatwideopen.nl