6 maart 2009

Helemaal ruk

Een groot verlies. Meer info op hun site. Of de schuld zo 1-op-1 gelegd kan worden bij platenmaatschappijen die hun medewerking nog steeds weigerden weet ik niet, maar het zal absoluut een belangrijke rol hebben gespeeld. Content is immers alles op internet. Erg triest.

UPDATE: of het helpt is de vraag, maar word voor de zekerheid lid van de Save Fabchannel Facebook-groep. Om dit soort mooie dingen te bewaren:

7 opmerkingen:

Johan zei

Erg jammer, begon net lekker te draaien, zo leek het. Hier een iets uitgebreider persbericht van Fabchannel: http://www.admanager.nl/online/nieuws/8828/Fabchannel_stopt_activiteiten

Frits Timmermans zei

Triest nieuws.

Jim zei

Ik was met stomheid geslagen toen ik het las. Had dit ab-so-luut niet aan zien komen. Vind het doodzonde om zo'n unieke service (ik wil het geen product noemen...) van eigen bodem ter ziele te zien gaan.

Zou overigens niet raar opkijken als er ergens ter aarde een nobele geldschieter op gaat staan. Of is dat heel optimistisch gedacht...?

EHPO zei

Ik geloof ook in het bestaan van dat soort nobele mensen met het hart op de juiste plaats, Jim. Fingers crossed...

jorg zei

wat is dit nou voor onzin? 1 april valt wel heel erg vroeg dit jaar.

Vanavond is er gelukkig Euromillions en dus gaan we nog even een lotje kopen. You never know...

Kunnen we meteen een studio en een internetsite/bedrijf kopen ;-)

Johan zei

GeenStijl kort door de bocht: "Dat wederom een hopeloos initiatief uit de VPRO / De Balie / PvdA hoek belly up gaat, ligt natúúrlijk niet aan het bedrijf zelf. De economie werkt tegen en die grote akelige platenmaatschappijen wilden niet meewerken."

Johan zei

Deze dus.