11 maart 2009

Wilde ideeën & nieuwe muziek (10)

  • Buzz Sonic heeft een bere-interessante lijst met 10 nuttige .pdf's verzameld. Barstensvol tips hoe je je eigen muzikale boontjes dopt. Sommige auteurs en tips kwamen eerder hier voorbij, maar veel is ook nieuw. Je moet wel een paar vakantiedagen opnemen om alles door te kunnen lezen, maar dan ben je klaar voor de toekomst en kunnen ze je niks meer maken met je muziek op internet! Dank voor de tip, Lode.
  • Nog niet uitgelezen? Een mooi, praktisch artikel met 5 concrete tips hoe je je fans on-line aan je bindt vind je hier. Dat kost maar zo'n 12 minuten om te lezen.
  • Zelf kreeg ik gisteren m'n leesvoer voor de eerstvolgende vakantie binnen. Verheug me er nu al op! Check ook het rijtje aanbevelingen in de rechterkolom; dan weet je dat je goed zit met dit boek :-)

  • Die Britten weten hoe je met cultureel erfgoed omgaat: ziedaar de British Music Experience. Zestig jaar Britse muziekgeschiedenis, zeven muziektijdperken, van 1945 tot nu, in verschillende tentoonstellingsruimtes op 1 plek verzameld. In het muziekmuseum zijn onder meer memorabilia te zien van Amy Winehouse, The Rolling Stones, David Bowie en Oasis. Meer dan honderd artiesten hebben hun medewerking verleend door voorwerpen uit te lenen. Ook kunnen bezoekers muziekinstrumenten uitproberen en de pasjes van verschillende dansrages leren. Direct op m'n To Do-lijst gezet voor mijn eerstvolgende bezoek aan Londen. (via)

  • En zo lossen ze in Frankrijk illegaal downloaden op. Knap hoor.
  • Phinx is bezig aan een album dat in oktober uitkomt, maar heeft vast 3 nieuwe tracks online gezet op z'n site en MySpace. Je kunt 'em ook live zien.

Geen opmerkingen: