23 maart 2009

Silence Is Sexy doet het zo (6)

Die jongens van Silence Is Sexy hebben weer 'ns iets slims bedacht: nu zijn ook de instrumentale versies van alle tracks op hun album This Ain't Hollywood gratis downloadbaar. Niet-gecomprimeerde .WAV-files haal je op Mininova; eerst luisteren en een .zip halen doe je op Bandcamp. Slim, omdat muzieksamenstellers op internet, van films, games, radio- en TV-programma's SIS' muziek onder hun beelden, reportages, films, programma's en games kunnen zetten. Dat gaat met instrumentale muziek soms gemakkelijker dan met songs waarin iemand zingt. Wie weet komen die gasten van Massive Music, Sizzer, Eigen Huis & Tuin, Life & Cooking ook wel langs SIS' Bandcamp of dit blog? Gebruik SIS' muziek, meld het aan SENA, BUMA en STEMRA en doe zo een duit in het zakje van hun 3e album. Daarvoor repeteren ze nu. Kleine moeite, groot plezier!

De heren van Silence Is Sexy Twitteren ook tegenwoordig. Wie niet inmiddels?

3 opmerkingen:

Leon zei

Wereldidee. Mogen we het straks jatten, Pim en Barry?

Silence is Sexy zei

Je mag het jatten op voorwaarde dat we dan een Gasoline Brothers en Silence is Sexy karaoke avond organiseren waarbij we elkaars liedje mee zingen van tape.

Leon zei

Haha, deal.

Kunnen we niet eens broeden op een mooie gezamenlijke actie? In fact, ik heb al een leuk ideetje. Mail, twitter of facebook maar 's :-)