19 augustus 2011

Wilde ideeën & nieuwe muziek (125)

  • Verschrikkelijk nieuws over Pukkelpop. Alle betrokkenen heel veel sterkte toegewenst. Dit is wat Twitter in positieve zin bijdroeg (of had kunnen doen...), hier de oorspronkelijke Engelse blogpost. Lezen om een volgende keer voorbereid te zijn!
  • Muzikant met een mening over oefenruimtes? Vul even in. Kleine moeite en je doet iemand een groot plezier!
  • Over creativiteit, zo is het:


2 opmerkingen:

koningwoning zei

Wat mij betreft zijn de reacties bij het artikel in the Guardian "How the internet has all but destroyed the market for films, music and newspapers" VEEL interessanter.

Het laat zien dat degene die schrijft (en dus een lekker populistisch boek schrijft) het volledig bij het foute eind heeft.

Daarbij is het ook belachelijk dat hij zegt dat de Huff Po groot is geworden door herschrijven van artikelen. Kolder - was zo'n 6 jaar terug al een van de grootste blogs van de VS - netwerkeffect heeft er voor gezorgd dat ze meer mainstream moesten worden en dus de content daar op aanpasten. Niet andersom.

Les: lees ook op the Guardian met grote argusogen artikelen die over dit soort onderwerpen gaan. Het zou zomaar kunnen dat eht kolder is.

Guuzbourg zei

Wat KoningWoning zegt. In de comments krijgt de schrijver van het artikel/boek er gefundeerd van langs. Interesting read!