28 september 2009

The Gasoline Brothers doen het zo (9) - Het album is er!

Beste fan van The Gasoline Brothers,

Daar is-ie dan: onze nieuwe CD
Tsk! die pas vanaf volgende week in de winkel ligt. Jij wilde hem eerder hebben, dan kun je hem krijgen ook! Hier kun je het album in zijn geheel beluisteren of direct downloaden (als lossless audio of gewoon MP3):Als je het hele album downloadt, zit daarbij ook het artwork en wat extra info. Liever in 1 keer een groot bestand binnenhengelen? Kan ook.

Spread the word!
Nu jij een van de eersten bent die ons nieuwe album hoort, zijn we natuurlijk heel benieuwd wat je ervan vindt. We hopen dat je erover wilt Twitteren (gebruik dan de hashtag #gasbros), Hyven, Facebooken, Last.fm'en enzovoorts. Zet gerust de links naar het album op alle plekken die je kunt verzinnen. We geven toch alles gratis weg: hoe meer mensen onze muziek horen (en goed vinden!), hoe leuker het voor ons is!

Kom je ook naar de CD-releaseparty op 10 oktober in Ekko, Utrecht? Entree is €10 en daarvoor krijg je 3 artiesten (o.a. ook
Tim Knol) en onze nieuwe CD gratis! Hier vind je alle details.

Groeten en tot 10 oktober,
Roel, Mathijs, André en Léon van The Gasoline Brothers


Klasse gedaan, mannen. Maarre... Waar is jullie eigen Facebook?! UPDATE: Daar is Facebook!

4 opmerkingen:

Leon zei

Dank voor je blogstukkie! Die Facebookpagina is er ook hoor. Hier: http://www.facebook.com/pages/The-Gasoline-Brothers/63184324045

Martijn Mannak zei

Ik kom wel even kijken, klinkt goed!:)

riekus zei

goed bezig!

(jammer dat de bandcamp player niet in de RSS verschijnt.. )

EHPO zei

@riekus Voorstel: Bram regelde dat je de Bandcamp-player op Hyves kunt zetten, fix jij dat hij voortaan ook zichtbaar is in de RSS? Zo helpen we elkaar ;-)