17 mei 2009

Promo op EHPO doe je zó (slot): Cloud Nine Echo

De voorlopig laatste inzending in deze serie. Hoe het ook alweer zat? Dat lees je halverwege hier, onder het kopje ACTIE. Hekkesluiter is Cloud Nine Echo. Kort maar krachtig?

Cloud Nine Echo, beïnvloed door vele grote songwriters als Elliott Smith, Josh Ritter, Nick Drake, Ben Folds en Bruce Springsteen “weet de luisteraar in te pakken en genadeloos mee te slepen in zijn wereld", aldus het Haarlemse Patronaat. Ivo Dinkelaar, zanger, gitarist, maar bovenal songwriter schrijft ze, in een huisje in een bos aan de rand van de duinen. Vergeet de rumoer van alledag en luister naar de stilte achter het feest. Dat is de boodschap die je bij het draaien van zijn songs zult ervaren.

Dinkelaar werkt en speelde samen met de ‘finest’ uit de Haarlemse scene: the Dollybirds, August75 en the Dutch Eagles. Maar nu dus ook solo. De debuut-EP van Cloud Nine Echo komt deze zomer uit. Check MySpace.

ZOMERACTIE: Cloud Nine Echo komt naar je toe deze zomer! Boek Cloud Nine Echo voor 1 juni 2009 en hij speelt in de maand augustus ‘anyplace, anywhere, anytime’ tegen ‘any price’. Vraag naar de voorwaarden.

Morgen de eerste feedback op deze serie, met Cloudmachine.

Geen opmerkingen: