13 november 2009

Wilde ideeën & nieuwe muziek (41)

BOEM, daar is er weer 1! Een absolute must-read voor iedere muzikant die serieus verder wil: HIERRR. Via Bob, die eerder al op de proppen kwam met een vergelijkbare blogpost. Lieve mensen, dít is waar het de komende jaren heen gaat voor jou als muzikant, componist, zanger of zangeres. Echt waar. Niet meedoen = niet verder komen; veel mooier kan ik het niet maken. Letter voor letter lezen dus, beide posts.

Dan de rest:

3 opmerkingen:

stairs zei

En niet alleen een Hiphop-mixtape, maar ook van de categorieën "Singer-Songwriter" en "Rock/Alternative". Op de laatste staan wij ook, uiteraard...

Thomas - Kaiser Management zei

360 graden deals zijn naar mijn weten bij in ieder geval twee van de vier majors alweer verdwenen. In de praktijk bleek het toch niet zo handig om alles zelf te willen doen.
Deals worden nu meer gemaakt op basis van individuele afspraken en (kortlopende) projecten.

Het initiatief daarvoor komt tegenwoordig meer vanuit artiesten, c.q. managers. Uiteraard vergezeld van een sterk artistiek-, marketing- en promotieplan. Op die manier is er meer zicht op, of een bepaalde investering ook daadwerkelijk terugverdient kan worden.

Niet alle majors blijven altijd maar hangen bij oude ideeën. Het is denk ik goed dat artiesten zich realiseren dat ze zelf initiatief kunnen (moeten) nemen bij het vinden van zakelijke partners en financiers. Én dat zij dit doen op basis van realistische ideeën.

Anoniem zei

心靈補手。休憩園地 ROM 兩性生活討論區 品味生活討論區 女人女人。玩美論壇 孤獨之詩★文學藝術論壇 cute99!可愛女人幫 Z頻道*戶外休閒論壇 亞特蘭提斯。ACG論壇 風流人生*男仕論壇 清境生活綜合討論區 左岸咖啡休閒網 168休閒館 流星花園生活情報網 Nt.Sec潮流網 歡樂天堂生活網 可愛女人家 男人味論壇 秋萍文學網 小丸子娛樂休閒網 夢想家休閒論壇 花花世界論壇 天上人間生活網 浪琴女人天地 伊勒生活網 潘妮女性休閒網 巴莎咪卡生活網 快樂媽媽討論區 ~斑鳩的家~休閒論壇 追夢人生休閒論壇 輝煌年代★創意生活網 日月星休閒網 雄霸天下☆休閒論壇 ⊕鳶尾花⊕生活休閒網 朵莉流行網 ☆星宿海☆生活秘笈網 e日茶休憩小站 麥克家族討論區 巴黎夢想家 幻想倉庫網 55888男性休閒論壇 永富人生網 酷炫潮流網 愛情派對交流網 微風頻道~居家討論區 訊息倉庫番 396生活資訊網 嘮嘮叨叨分享論壇 模範世家~生活休閒網 圓桌武士生活交流網 G頻道~數位論壇 易富網~財富論壇 858女性生活網 e時代新潮文化網 紫之海~葡萄網 伊達生活趣味網 樂活島生活休閒論壇 ☆殘酷天使☆生活論壇 奧雷特⊕活力補給站 永恆的優雅☆女性時尚論壇 硬漢人生★男士風格網 殺很大~生活休閒網 地球世界村文化交流網 關鍵報告~生活交流網 斷翼天使☆夢想交流網 HomeZ!網路交流網 科技時尚男性論壇 台灣新人類~生活論壇 長恨歌◇文學分享論壇 101女性風尚論壇 領導者商務生活網