10 februari 2009

Kyteman's 'The Hermit Sessions' nu te koop!

Ik doe er al een tijdje druk over, op dit blog en daarbuiten, maar nu kun je de MP3's halen bij iTunes en zelf oordelen. De CD, in een beperkte oplage als fraai digipack, en die waanzinnige Limited Edition-box liggen vrijdag 20 februari in de winkel. Kyteman's complete Hiphop Orkest is diezelfde dag te gast bij o.a. Giel op 3FM, KX Radio, Kink FM, De Wereld Draait Door en sluit af in Desmet Studio's met een exclusief optreden. Kaarten win je via 3VOOR12's Nieuwsbrief of door te luisteren naar diverse programma's op 3FM (o.a. naar hem, hem, hem en haar). Bij KX is She Blew Like Trumpets ondertussen Freakandel Speciaal:

Eerst luisteren voor aanschaf? Check de Luisterpaal of Bandcamp:Hier de eerste recensies (correctie op die laatste: The Hermit Sessions heeft Colin zelf ingespeeld en geproduceerd; het Hiphop Orkest staat niet op het album maar op het podium) en dit heeft hij er zelf over te vertellen:Morgen ligt Revu in de kiosk. Gert-Jaap volgde Colin en zijn Hiphop Orkest voor, tijdens en na het Noorderslag-optreden, met als resultaat een werkelijk schit-te-rend artikel. Zonder overdrijven de mooiste muziekreportage die ik sinds tijden las! Overmorgen OOR.

Overtuigd of nieuwsgierig geworden? Kom naar de shows:

Meer optredens staan in de planning, ook bij jou in de buurt. Hou MySpace, Last.fm, Hyves (check die fansite), Facebook en vooral Kyteman's eigen site in de gaten; 20 februari volledig en in stijl opgetuigd. Enjoy!

Geen opmerkingen: