16 september 2010

Feestje (48)

Komende zaterdag vindt de 12e editie plaats van Klub Radar in @TivoliUtrecht de Helling. Check de Spotify playlist van bijna 50 artiesten die inmiddels op Klub Radar hebben gespeeld. Van 21u tot 04u valt voor slechts € 12,50 te genieten van:

65DAYSOFSTATIC
De post- en mathrockband 65daysofstatic maakte naam met dynamische, complexe rock, maar toonde zich ook altijd fan van industrial en Aphex Twin in korte, elektronische intermezzo's. Op het nieuwste album 'We Were Exploding Anyway' krijgen de elektronische beats en vette synthesizer-partijen eindelijk een volwaardige rol en trekt de band het soms wat conservatieve mathrockgenre verder richting wilde, dansbare postmathdisco vergelijkbaar met Pivot en Battles.

HORSE FEATHERS
Met het woord 'Horse' in de naam weet je al bijna zeker dat je folk kunt verwachten, en de variant die Horse Feathers speelt is al net zo vederlicht als de tweede helft van hun bandnaam suggereert. Prachtige liedjes met een grote rol voor cello en viool, à la Iron & Wine, Andrew Bird en M. Ward.

PALMBOMEN
Palmbomen is de geweldige naam van Nederlands eerste chillwave-act. Of, als je niet zo van vage genrebenamingen houdt, gewoon van het verrukkelijke, tropische eenmansproject van Kai Hugo. Even aanstekelijk, wazig en experimenteel als MGMT, Washed Out, Daft Punk en Tom Tom Club.

DJ QUASIMODO
Programmeur Joep Smeets van 013 zorgt ervoor dat Klub Radar tot diep in de nacht leuk blijft, met de leukste, vreemdste, ruigste, gewaagdste, lekkerste en krankzinnigste culthits van dit moment.

1 opmerking:

breun zei

Leuk, maar Nils Frahm staat tegelijkertijd in Theater Kikker, dus deze Klub Radar laat ik schieten.