16 september 2010

@IncubateTilburg's Pirate Conference, een samenvatting:

Morgen om 10u start Incubate's Pirate Conference met een heus Piratenontbijt, U aangeboden door de Nederlandse Piratenpartij. Op het programma staan o.a. Matt Mason (auteur van The Pirate’s Dilemma), panels met Creative Commons, Jiggy Djé, Hank Shocklee (producer van o.a. Public Enemy en Ice Cube, geïnterviewd door Job de Wit), beeldend kunstenaar Rob Scholte en het Generation Bass Forum over het uitwisselen en bewerken van muziek en de rol van auteursrecht en de traditionele platenindustrie hierin. Het blokkenschema [click to enlarge]:
U mag betalen wat U wil. Was er graag bij geweest, maar heb helaas andere verplichtingen. Voor andere thuisblijvers een overzicht van de berichtgeving rond deze bijeenkomst (met dank aan Atze):
Veel plezier voor wie gaat. De conferentie wordt gestreamd vanaf incubate.org, maar laat gerust een kort verslag of een reactie achter onder deze post.

3 opmerkingen:

Lost Painters zei

Super, Lost Painters zijn er in elk geval bij! Jij zelf ook Niels?

En wij begrepen via Joost (@nonobody) dat er een gratis bibliotheek was. Oftewel, gratis boeken. Mocht je nog boeken over hebben die ook graag meenemen.
Doen we elkaar een plezier!

Niels Aalberts zei

Helaas, ik zit in A'dam, pas op kinders morgen en red het dus niet :-(

Lost Painters zei

@ Niels,
Das nu jammer. Want je had nog een fles wijn te goed, was dat ook meteen opgelost ;).